Székszerviz minden típushoz!

Szolgáltatásainkat az alábbi széktípusokhoz veheted igénybe:

   FORGÓSZÉK

 

   FŐNÖKI SZÉK

 

   TÁRGYALÓSZÉK

 

   TÉRDEPLŐSZÉK

Forgószékek gázliftjeinek, mechanikáinak, karfáinak, csillagtalpainak, görgőinek, fejtámláinak cseréje, újrakárpitozása, karbantartása.

 

Főnöki és vezetői székek ülő- és hátlapjainak, mechanikáinak, gázrugóinak, csillagtalpainak, görgőinek cseréje, javítása, teljes székek újrakárpitozása.

 

Tárgyalószékek, konferenciaszékek kárpitozása, alkatrészeinek cseréje, vázak javítása, komplett szivacs-csere és újrakárpitozás.

 

Térdeplőszékek szivacsozásának, kárpitozásának teljes cseréje, vázak karbantartása, gázliftek cseréje, kupakok, talpak, görgők pótlása.

Széktípus kalauz

Hogyan különböztetheted meg egymástól a székek különböző típusait? Mik a különbségek?

Forgószék

Forgószékek alatt mi elsősorban azokat az irodai székeket értjük, melyek klasszikus munkatársi, operatív székek, vagyis a munkavégzés maximális hatékonysága érdekében alkották őket. Ezek közös jellemzője, hogy napi 8-12 óra folyamatos munkára lettek tervezve, vagyis hosszabb ideig is lehet bennük ülni huzamosan. Az ülő- és hátlapjuk rend szerint külön alkatrész, melyeket a mechanika és a hátlap tartója kapcsolja össze. A jó munkatársi szék elengedhetetlen kelléke a megfelelően beállítható karfa is. Az ilyen székek feladata a lehető legjobb környezet biztosítása irodai munkára. Ebbe a kategóriába soroljuk a kifejezetten egészséges, speciális mechanikákkal ellátott székeket, mind például a Topstar Sitness vagy a SpinaliS székek. Olvass tovább a forgószékekkel kapcsolatos szervizlehetőségekről.

Főnöki szék

Tulajdonképpen a főnöki székek is forgószékek (görgővel rendelkeznek, forognak saját tengelyük mentén), azonban fontos különbség, hogy ezeket - az operatív székekkel ellentétben - nem huzamosabb munkavégzésre tervezték, csupán napi 2-4 óra igénybevételre. Ezek a székek nem kifejezetten egészségesek, mert ülő- és hátlapjukat egymáshoz rögzítették, többnyire karfájuk is fix, így beállítási lehetőségeik minimálisak (a magasság és a hintázás állításában ki is merülnek). Bár elsőre kényelmesnek hatnak, hiszen vastagon párnázottak, a gerinc számára hosszabb távon nem nyújtanak megfelelő alátámasztást és helyes üléspozíciót. A főnöki székek sokkal inkább reprezentációs, semmint ergonómiai célokat szolgálnak. Olvass tovább a főnöki székekkel kapcsolatos szerviztevékenységünkről.

Tárgyalószékek

A tárgyalószékek a forgószékekkel ellentétben nem görgős székek. Négylábú vagy szánkótalpas fém vázas kivitelben készülhetnek, feladatuk pedig - tervezésüktől függően - hosszabb-rövidebb időre biztosítani kényelmes ülést a vendégeknek. Ezeket a székeket nem csak tárgyalókban, de konferenciákon, ügyfélváró terekben is használják, valamint írótáblás változataikat oktatási intézményekben is gyakran megtalálhatjuk. Léteznek 2-4, de akár 8 órás folyamatos ülésre alkalmas változatok is. Beállítási lehetőségeik általában nincsenek (rajtuk minden alkatrész fixen rögzített). A jó tárgyalószék igazán vendégmarasztaló élményt nyújt. Olvass tovább a tárgyalószékekkel kapcsolatos szervizlehetőségekről.

Térdeplőszékek

A térdeplőszékek nem rendelkeznek klasszikus ülő- vagy hátlappal, helyette félig térdelő pozícióban foglalhatunk rajtuk helyet. A térdeplők lényege, hogy a testre nehezedő terhelés irányát megváltoztatják, és a medencéről részben átirányítják a lábakra/térdekre. A térdeplőszéket nem szokták "teljes idős" székként, folyamatosan használni, helyette inkább váltószék napi 1-2 órára, klasszikus kialakítású székek mellé. Mivel háttámlával nem rendelkeznek, hátradőlni sem lehet "bennük", ezért cserébe viszont folyamatosan kényszerítenek a kihúzott, helyes tartásra. Olvass tovább a térdeplőszékekkel kapcsolatos szervizlehetőségekről.

Keress minket még ma!

Ha nem vagy biztos benne, melyik széktípussal kapcsolatban van szükséged megoldásra, keress minket elérhetőségeinken!

HELYSZÍNI JAVÍTÁS
KISZÁLLÁSSAL

A kiszállás díja 4.990 Ft + ÁFA. A javítást vagy a szükséges alkatrészek cseréjét a helyszínen, gyorsan és hatékonyan végezzük a számodra legmegfelelőbb időpontban.

Szolgáltatásunk előnye, hogy kényelmes, nem szükséges hozzá mozgatnod a széket.

Telefonszámunk székszerviz rendeléshez:

06 - 1 - 272 - 0480

ügyeleti időnk:

hétfő - péntek 10 és 18 óra között

 

JAVÍTÁS
SZAKSZERVIZÜNKBEN

Szervizünkben a javítást azonnal végezzük hétköznapokon 10 és 14 óra között, így székedet nem kell itt hagynod. Egyéb időpontokban csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni forgószékedet.

Székszervizünkben a javításnak nincsen munkadíja, csak a felhasznált alkatrészeket számlázzuk.

Telefonszámunk időpont-egyeztetéshez:

06 - 1 - 272 - 0480

címünk:

1138 BP, Szekszárdi utca 13.

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80