Kapcsolat

székszervizünk központi telefonszáma:

 

  06 - 1 - 272 - 0480

(Kérünk, hogy minden esetben hívd ezt a számot, ha be szeretnéd hozni hozzánk javításra szoruló székedet, mert csak egyeztetett időpontra tudunk fogadni. Ugyanezen a számon kérhetsz helyszíni, kiszállásos javítás is.)

     

e-mail címünk:

  ugyfelszolgalat@nietschkft.hu

(Ha képet küldenél széked problémájáról, vagy csak egyeztetni, kérdezni szeretnél, ide bátran írhatsz.)

     

szervizünk címe:

 

  1138. Budapest, Szekszárdi utca 13.

(Javításra szoruló székedet itt csak előre, telefonon vagy levélbe egyeztetett időpontban tudjuk fogadni! A javítást azonnal végezzük, székedet nem kell itt hagynod. Nyitva tartásunk: H-P 10-18h.)

     

térkép:

 

Autóval a Váci útról, a város felől a Duna Pláza után az első lehetőség jobbra a Szekszárdi utca. Tömegközlekedéssel a legkönnyebben a 3-as metró Gyöngyösi utcai megállójától érhetsz el minket, ahol a 15-ös és 105-ös autóbusz is megáll, valamint Újpest-városkaputól sem vagyunk messze (ide szintén a metróval, valamint a 122-es busszal érhetsz el). Az Új Palotai út felől a 120-as autóbusz "Szekszárdi utca" megállójából tudsz pár perc alatt elsétálni szervizünkbe.

     

Szakértelemmel fogunk a javításhoz

Cégünk, a Nietsch Kft. 1989 óta gyárt, forgalmaz és szervizel irodai forgószékeket, valamint ezekhez tartozó alkatrészeket. Csapatunk látott már szinte mindent, amit székekkel kapcsolatban látni lehet, így garantálhatjuk, hogy bármilyen igénnyel is fordulsz hozzánk, azt mi teljesíteni fogjuk.

Két weboldalunkon is várjuk látogatónkat, hogy megtalálhassa álmai székét. Az Irodabutik az egészségre helyezi a hangsúlyt, míg a Székboltban okos és gazdaságos megoldásokat találhatsz.

Nietsch Kft. - Irodaszék szerviz

 

Szervizünkben csak TELEFONOS EGYEZTETÉS után tudjuk fogadni székedet: 06-1-272-04-80