Gyors székszerviz szolgáltatások

Akár eseti, azonnal megoldásra vágysz irodaszékedet illetően, vagy több szék folyamatos ellenőrzéséről és karbantartásáról szeretnél megbízható partnerrel gondoskodni, nálunk jó helyen jársz! Helyszíni kiszállással vagy szervizünkben történő ingyenes javítással és rendszeres, negyedéves székellenőrzéssel is a rendelkezésedre állunk.

ESETI
SZÉKSZERVIZ

Gyors, azonnali megoldásra van szükséged, mert forgószéked, irodai széked tönkrement? Leereszt a gázlift? Eltörött, megrepedt a csillagtalp vagy a karfa? Kitört egy görgő? Leöntötted a szövetet? Nem tudsz dolgozni meghibásodott székeden? Keress bennünket még ma, hogy mielőbb megoldjuk problémádat!

Miért válassz bennünket?

  • 25 év szakmai tapasztalat

  • gyors kiszállás Budapesten bárhova

  • szervizünkben helyben ingyenes a javítás (csak az alkatrész árát fizeted)

  • szervizünkben helyben megvárható, azonnali javítás (nem kell többször jönnöd)

  • szakértő tájékoztatás és segítség vár nálunk

 

ÁTALÁNYDÍJAS
SZÉKKARBANTARTÁS

Irodádban, munkahelyeden sok a forgószék? Szeretnéd, hogy soha semmilyen gond ne legyen velük? Akarod, hogy szakértők ellenőrizzék székflottád negyedévente? Szeretnél kedvezményes pótalkatrész-árakat? Kattints a részletekre és nézd meg, hogyan garantáljuk székeid épségét!

Miért válassz átalánydíjas konstrukciót?

  • a rendszeres ellenőrzések alkalmával időben felismerjük a hibákat, olcsóbb a megoldás

  • nincs kiszállási költség

  • nincs javítási költség

  • 20% automatikus kedvezmény az alkatrészárakból

  • kis költség (250Ft/szék/negyedév)

 

 

Ha azonnali megoldásra van szükséged, a legjobb helyen jársz

 

Gyors székszerviz szolgáltatásunkkal rövid időn belül pontot tehetsz székes kérdéseid végére. Kollégánk, Nagy Csaba, a székek doktora cégünk 25 éves tapasztalatával segít akár a helyszínen, budapesti kiszállással, akár pedig szervizünkben.

Egyeztess velünk telefonon a 06-1-272-0480-as telefonszámon, vagy levélben az ugyfelszolgalat@nietschkft.hu címen, hogy felkereshessük meghibásodott székedet, vagy időpontot foglalhass szervizünkbe, melyet a 1038 Budapest, Szekszárdi utca 13. szám alatt találsz (Irodabutik ergonomikus szék bemutatóterem).

Ha diagnosztizálni szeretnéd széked problémáját, kattints ide, és a Tipikus problémák oldalon áttekintheted, mit tehetsz te, és mit tehetünk mi a helyzet gyors megoldása érdekében.

Ha részletesen szeretnél tájékozódni szervizes tudásbázisunkban, nézd meg Tudástárunkat, melyben összefoglaltuk számodra a legfontosabb információkat a székekről, alkatrészekről.

 

 

Nagy Csaba, a székek doktora 

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80