Térdeplőszék szervizelése gyorsan és egyszerűen!

Ha problémád támadt térdeplőszékeddel, fordulj hozzánk bizalommal! Az alábbi tipikus problémákat szoktuk szervizelni, de extra igényeiddel is keress minket bátran, hiszen speciális térdeplőkhöz is tudunk rendelni egyedi alkatrészeket:

Mit javítunk legtöbbször?

A térdeplőszékek esetében a leggyakoribb meghibásodások a térdeplő kivitelétől is függenek. A gázliftes kivitelű térdeplők esetében sokszor fordul elő, hogy a liftből eltávozik a nyomás, így az már nem képes megtartani a beállított magasságot. Ebben az esetben a gázliftet cseréljük, mégpedig kifejezetten a térdeplőkhöz gyártott méretű lifttel.

Térdelőszékek esetében is tudjuk cserélni a kárpitozást és a szövetezést is, azonban ilyen esetben a széket hosszabb időre át kell vennünk, hogy lebonthassuk a régi kárpitot és szivacsot az ülőlapokról.

Mivel a fémből készült térdeplőszékek váza zártszelvényekből áll össze, ezért azok végére műanyag kupakot szoktak tenni a gyártók. Ez a kupak elveszhet az idők során, ezt azonban tudjuk pótolni.

Bizonyos térdeplők talpán műanyag kupakok, csúszásgátló alkatrészek vannak, más esetben azonban görgő is illeszthető rájuk. A görgőket cserélhetjük hagyományos, műanyag változatokra, vagy kemény felületekre, például parkettára szánt kímélő, gumi kivitelekkel is, melyekkel megóvható a kényes burkolat.

 

Ha a fentiek közül szeretnél igénybe venni valamilyen szolgáltatást, vagy egyedi problémád van, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!

 

HELYSZÍNI JAVÍTÁS
KISZÁLLÁSSAL

A kiszállás díja 4.990 Ft + ÁFA. A javítást vagy a szükséges alkatrészek cseréjét a helyszínen, gyorsan és hatékonyan végezzük a számodra legmegfelelőbb időpontban.

Szolgáltatásunk előnye, hogy kényelmes, nem szükséges hozzá mozgatnod a széket.

Telefonszámunk székszerviz rendeléshez:

06 - 1 - 272 - 0480

ügyeleti időnk:

hétfő - péntek 10 és 18 óra között

 

JAVÍTÁS
SZAKSZERVIZÜNKBEN

Szervizünkben a javítást azonnal végezzük hétköznapokon 10 és 14 óra között, így székedet nem kell itt hagynod. Egyéb időpontokban csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni forgószékedet.

Székszervizünkben a javításnak nincsen munkadíja, csak a felhasznált alkatrészeket számlázzuk.

Telefonszámunk időpont-egyeztetéshez:

06 - 1 - 272 - 0480

címünk:

1138 BP, Szekszárdi utca 13.

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80