Tárgyalószékek szervizelése gyorsan és egyszerűen!

Tárgyalószékeddel kapcsolatos problémáidat a legrövidebb időn belül elhárítjuk. Összefoglaltuk a legtöbbször végzett szervizeléseket, de speciális igényeiddel is fordulj hozzánk bátran:

Mit javítunk legtöbbször?

A tárgyalószékeknek két féle váza van, a négylábú és a szánkótalpas. Mindkét kivitelt tudjuk szervizelni, függetlenül a váz festésétől.

A karfák sokszor vannak kitéve olyan terhelésnek, melyet nem képesek elviselni (például leülés vagy felállás során történő rátámaszkodás), ilyen esetekben repedhetnek vagy törhetnek. Karfákat tudunk beszerezni és cserélni szinte minden széktípushoz.

Az írótáblás tárgyaló és konferenciaszékek esetében sokszor megesik, hogy a túlzott igénybevétel miatt az írótábla lekonyul vagy eltörik. Jobb- és balkezes írótáblákhoz egyaránt rendelkezünk cserealkatrészekkel, így ezek javítását is ránk bízhatod.

A vázról hiányzó, elveszett műanyag kupakokat, borításokat, záró elemeket is tudjuk pótolni, a típus pontos ismeretében. Ugyanez vonatkozik a lábak végén található csúszásgátló elemekre is.

Elfáradt, kopott, koszolódott szövetet, valamint elhasználódott szivacsozást is cserélünk, ilyen esetekben a széket hosszabb időre átvesszük, és az ülőlap, valamint a hátlap lebontása után újra felépítjük a felújított részeket. Ennek előnye, hogy a régitől teljesen függetlenül választhatsz kárpitszínt és minőséget.

 

Ha a fentiek közül szeretnél igénybe venni valamilyen szolgáltatást, vagy egyedi problémád van, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!

 

HELYSZÍNI JAVÍTÁS
KISZÁLLÁSSAL

A kiszállás díja 4.990 Ft + ÁFA. A javítást vagy a szükséges alkatrészek cseréjét a helyszínen, gyorsan és hatékonyan végezzük a számodra legmegfelelőbb időpontban.

Szolgáltatásunk előnye, hogy kényelmes, nem szükséges hozzá mozgatnod a széket.

Telefonszámunk székszerviz rendeléshez:

06 - 1 - 272 - 0480

ügyeleti időnk:

hétfő - péntek 10 és 18 óra között

 

JAVÍTÁS
SZAKSZERVIZÜNKBEN

Szervizünkben a javítást azonnal végezzük hétköznapokon 10 és 14 óra között, így székedet nem kell itt hagynod. Egyéb időpontokban csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni forgószékedet.

Székszervizünkben a javításnak nincsen munkadíja, csak a felhasznált alkatrészeket számlázzuk.

Telefonszámunk időpont-egyeztetéshez:

06 - 1 - 272 - 0480

címünk:

1138 BP, Szekszárdi utca 13.

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80