Főnöki szék szervizelése gyorsan és egyszerűen!

Mit tehetünk vezetői székedért, ha javításra szorul? Az alábbi tipikus problémákat szoktuk szervizelni, de extra igényeiddel is keress minket bátran, hiszen speciális székekhez is tudunk rendelni egyedi alkatrészeket:

Mit javítunk legtöbbször?

A főnöki székek esetében, csakúgy, mint a legtöbb forgószéknél, a leggyakrabban előforduló probléma a gázlift meghibásodása, mely a magasságállításért és a kényelmes rugózásért felel, mikor leülünk vagy felállunk a székből. Ha a gázliftből a gáz eltávozott valamilyen oknál fogva (lassan elszivárgott, vagy a gázliftet szétnyitották, szétszedték), akkor az a továbbiakban már nem utántölthető, így nem is javítható, ezért annak csak a cseréjét tudjuk vállalni. Főnöki székekhez külön, speciális méretű gázlifteket is vásárolhatsz nálunk, azonban azt ne feledd, hogy az otthon végzett csere sokszor lehetetlen, mert a kúpos furatból csak speciális szerszámokkal lehet kinyomni a belenyomódott régi liftet.

Mivel a főnöki fotelek mechanikája csak hintafunkciót tartalmaz (és ennek különböző módokon történő fixálását), ezért itt a meghibásodás megállapítása egyszerűbb, ugyanakkor többször is fordul elő. Sokszor egyszerűen csak kikopik a mechanika, amitől aztán hintázás közben nyikorgó, kattogó hangok keletkezhetnek, amik nagyon idegesítőek tudnak lenni. Egy ideig ez orvosolható a mechanika kenésével, azonban hosszú távon ez sem fog megoldást jelenteni. Az extrém terhelés alatt a hintamechanikák is eltörhetnek, megrepedhetnek a hegesztéseknél. Szervizünkben szinte bármilyen furattávolsággal rendelkező főnöki székhez van mechanikánk.

A főnöki fotelek kialakításának sajátossága, hogy az ülőlap és a hátlap összeér, fix pozícióban van, ennek a pozíciónak a megtartásához pedig a karfa is segítséget nyújt. Ennek megfelelően azonban az ülőlap és hátlap között jelentkező feszültséget is a karfa viseli, így sokszor megrepedhet, eltörhet. Ilyen esetben szervizünk a szék típusának, vagy a karfa pontos furattávolságainak ismeretében tud pótalkatrészt biztosítani.

A lábcsillagok és a görgők meghibásodása akkor jelentkezik, ha a széket helytelenül használjuk, aszimmetrikus terhelésnek tesszük ki. Ez főleg azért jelentkezik, mert nem pont a szék középtengelyében, a gázlift és a csillag közepének vonalában szoktunk ülni, ezért a súlyunk jelentette erő másképpen terheli a csillag egyes ágait és az azokon levő görgőket. Ilyen esetben gyakori a törés, repedés, azonban csillagtalpból árulunk erősített vas és alumínium kiviteleket is, melyeket szinte lehetetlen eltörni.

A vezetői székek kárpitozása többnyire bőr vagy műbőr, ezen anyagok azonban folyamatos, tartós ápolásra szorulnak, máskülönben kiszáradnak, kirepedezhetnek, végül pedig elszakadhatnak. A kopott, töredezett bőrt újrakárpitozással tudjuk cserélni, ami a nagyobb értékű, más tekintetben hibátlan vezetői fotelek esetében egy releváns megoldás lehet. Ilyenkor a széket hosszabb időre kell átvennünk, hogy lebontsuk, és újrakárpitozhassuk. Cégünk évente több-tucat ilyen javítást végez, és nagy előnye a folyamatnak, hogy az új bőrt vagy műbőrt te magad választhatod meg, így az eltérő minőségű és színű is lehet, mint az eredeti!

 

Ha a fentiek közül szeretnél igénybe venni valamilyen szolgáltatást, vagy egyedi problémád van, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran!

 

HELYSZÍNI JAVÍTÁS
KISZÁLLÁSSAL

A kiszállás díja 4.990 Ft + ÁFA. A javítást vagy a szükséges alkatrészek cseréjét a helyszínen, gyorsan és hatékonyan végezzük a számodra legmegfelelőbb időpontban.

Szolgáltatásunk előnye, hogy kényelmes, nem szükséges hozzá mozgatnod a széket.

Telefonszámunk székszerviz rendeléshez:

06 - 1 - 272 - 0480

ügyeleti időnk:

hétfő - péntek 10 és 18 óra között

 

JAVÍTÁS
SZAKSZERVIZÜNKBEN

Szervizünkben a javítást azonnal végezzük hétköznapokon 10 és 14 óra között, így székedet nem kell itt hagynod. Egyéb időpontokban csak előzetes egyeztetés után tudjuk fogadni forgószékedet.

Székszervizünkben a javításnak nincsen munkadíja, csak a felhasznált alkatrészeket számlázzuk.

Telefonszámunk időpont-egyeztetéshez:

06 - 1 - 272 - 0480

címünk:

1138 BP, Szekszárdi utca 13.

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80