Megoldások videón!

Legfontosabb tapasztalatainkat összeszedtük és videóra vittük számodra, hogy hatékonyan értesülhess székekkel kapcsolatos problémáid megoldásairól!

A gázliftek típusai

Az egyik leggyakrabban előforduló hibajelenség irodai székek esetében, hogy a gázliftből elszökik a gáz, így nem tartja a beállított magasságot. Ebben a videóban megnézheted, milyen gázlifteket cseréltethetsz nálunk, ha pedig lejjebb görgetsz, a következő videónkból megtudhatod, hogyan cserélhető a gázlift.

Gázliftjeink árairól itt tájékozódhatsz, szerviz-szolgáltatást pedig ide kattintva kérhetsz.

 
 

A gázlift cseréje

Ha a gázlifted tönkrement, cserére szorul, ugyanis a gázlift nem javítható alkatrész. Ebből a videóból megtudhatod, hogyan cseréljük a légrugót és miért nem érdemes ezzel otthon próbálkoznod. A kúpos furatok szétszedéséhez speciális eszközre van szükség, ami nem károsítja a szék többi alkatrészét.

Gázliftjeink árairól itt tájékozódhatsz, szerviz-szolgáltatást pedig ide kattintva kérhetsz.

 

 

Mit kell tudnod forgószék mechanikájának cseréjéhez?

Ha forgószékedhez keresel új mechanikát, könnyen tudunk segíteni. A cserére szoruló, lefényképezett mechanika képét, és a négy furat távolságát küldd el nekünk, és biztosan fogunk tudni biztosítani pótalkatrészt! Nézd meg erről szóló videónkat.

A leggyakoribb székmechanikák árait ide kattintva tallózhatod.

 

 

A görgők típusai és cseréje

Milyen görgőt válasszak székemhez? Melyik típus az optimális otthonom, irodám burkolatához, és melyik kompatibilis a székemmel? Hogyan kell görgőt cserélni? Ezekre a kérdésekre kaphatsz gyors választ ebben a videónkban.

A forgószékekhez kapcsolódó görgők árairől itt tájékozódhatsz.

 

Kövesd videóinkat, újdonságainkat!

Youtube csatornánkra az alábbi gombra való kattintással tudsz feliratkozni, így sosem maradsz le legfrissebb mozgóképes anyagainkról!

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80