S.O.S. székszerviz

Kérjük válassz: helyben kéred a javítást, vagy elhozod hozzánk székedet?

HELYSZÍNI JAVÍTÁS
KISZÁLLÁSSAL

Ha ezt a megoldást választod, előzetes egyeztetés után kollegánk felkeres téged Budapest területén belül, és egyszeri kiszállási díjért megjavítja székedet. A kiszállás díja 4.900 Ft +ÁFA. A legtöbb tipikus probléma megoldásához viszünk alkatrészt, így átlagosan 15 perc alatt elvégezzük a javítást.

Szolgáltatásunk előnye, hogy kényelmes, nem szükséges hozzá mozgatnod a széket.

Telefonszámunk székszerviz rendeléshez:

06 - 1 - 272 - 0480

ügyeleti időnk:

hétfő - péntek 10 és 18 óra között

 

JAVÍTÁS
SZAKSZERVIZÜNKBEN

Szervizünkbe és szaküzletünkbe előzetes telefonos egyeztetés után tudod behozni székedet, melyen a javítást azonnal, helyben végezzük, így nem kell itt hagynod. A telefonos egyeztetés minden esetben nagyon fontos, mivel lehet, hogy kollegánk éppen kiszállást végez. Számunk: 06-1-272-0480

Székszervizünkben a javításnak nincsen munkadíja, csak a felhasznált alkatrészeket számlázzuk.

Telefonszámunk időpont-egyeztetéshez:

06 - 1 - 272 - 0480

címünk:

1138 BP, Szekszárdi utca 13.

Oldd meg székes kérdéseidet még ma

Tudjuk, milyen az, amikor munkaeszközöd hirtelen meghibásodása miatt nem tudsz dolgozni, nem halad a munka. Pontosan ennek a problémának a megoldására működik immár 25 éve gyors székszervizünk Budapest területén. Keress minket még ma, hogy elháríthassuk székes vészhelyzetedet!

Ha nem tudod vagy nem akarod mozgatni a meghibásodott széket, kérj tőlünk helyszíni javítást, melynek során kollégánk felkeres téged irodádban vagy otthonodban, ahol átlagosan 15 perc alatt elvégezzük a szükséges javítást és alkatrészcserét, hogy széked újra működjön. Hívj bennünket, hogy időpontot egyeztethessünk!

Ha neked kényelmesebb, behozhatod székedet szakszervizünkbe is, mely az Irodabutik ergonomikus szék bemutatótermében található. Minden esetben csak telefonos egyeztetés után tudjuk fogadni a javításra szoruló forgószékeket, így mielőtt ellátogatsz hozzánk, egyeztess velünk időpontot a 06-1-272-0480-as telefonszámon.

 

Szervizünkben csak TELEFONOS EGYEZTETÉS után tudjuk fogadni székedet: 06-1-272-04-80