Meghúzod széked csavarjait negyedévente?

Tudtad, hogy a legtöbb, forgószékekkel kapcsolatos problémát elkerülheted, ha széked csavarjait rendszeresen meghúzod? Az általunk javasolt időköz a negyed éves csavarhúzás. De miért van erre szükség? A székek doktora válaszol!

Az egész szék egy "mozgó alkatrész"

❝  Mivel a forgószékek jelentős terhelésnek vannak kitéve minden nap, alkatrészeik folyamatosan mozognak egymáshoz képest. Testünk súlya jelentős erővel nehezedik az alkatrészeket összetartó csavarokra, amik idővel kilazulhatnak, vagy akár ki is eshetnek. Ez nem csak azért veszélyes, mert felbillenhetünk a székkel, hanem azért is, mert magát a széket károsíthatja.

Az egymáshoz nem tökéletesen illeszkedő alkatrészek sajnos elkezdik egymást elnyírni, kikoptatni, ami nem csak a mechanikára veszélyes (bár legtöbbször ezt teszi tönkre), hanem például a karfák üzemidejét is drasztikusan lerövidítheti. A kilazult csavar tönkreteszi a meneteket, aminek aztán az az eredménye, hogy az adott alkatrészt már nem lehet újra odaerősíteni a helyére.

A kilazult, nem ellenőrzött csavarok tehát sokkal nagyobb problémát okoznak, mint azt elsőre hihetnénk. 1989 óta működő szervizünkben már számtalan alkatrészt kellett azért elvégezni, mert a szék tulajdonosa elhanyagolta a karbantartást.  ❞

Nagy Csaba, a székek doktora 

 

 

 

Tedd meg te magad otthon!

A székek csavarjainak feje többnyire egy szabványos csillagcsavarhúzóval is megragadható, így mi magunk is könnyedén elvégezhetjük a negyedéves csavarhúzást. Ha már székünkkel foglalkozunk, érdemes a görgőket is kitakarítani, mert ezek igen gyorsan képesek a padlóról sok koszt összegyűjteni, amitől aztán megszorulhatnak, illetve tengelyeik kikophatnak és végül tönkremehet a görgő.

Profikra is bízhatod a karbantartást!

Nem szeretnél saját magad vesződni székeddel, vagy túl sok szék karbantartását bízták rád? Olyan irodában dolgozol, ahol több tucat, vagy akár több száz szék is van egyszerre? A szék komoly érték, érdemes rá ügyelni, hogy jó kondícióban legyen, és mi ezt örömmel megtesszük helyetted! Átalánydíjas szerződést köthetsz velünk, melynek keretében negyedévente nem csak széked csavarjait fogjuk meghúzni, de egyéb alkatrészeiket is átvizsgáljuk, és a szükséges javításokat is elvégezzük. A részletekért kattints tovább!

 

Átalánydíjas karbantartásunk

 

Szervizünkben hétköznapokon 10 és 14 óra között tudunk fogadni, ezen kívül, illetve kiszálláshoz TELEFONOS EGYEZTETÉS szükséges: 06-1-272-04-80